MasterCard Classic

4 · 0 reviews

Mastercard

De meest basis MasterCard. Zo stap je gemakkelijk in bij MasterCard en kan je direct genieten van de voordelen. Met een jaarlijkse card-bijlage van maar €26 per jaar, is dit perfect om in te stappen.

  • Aankoopverzekering
  • Aanvullende reisverzekering
  • Rente bij positieve spaarsaldo 
MasterCard Classic

Over deze kaart

MasterCard is een van de meest gebruikte en geaccepteerde kaarten wereldwijd. Met de MasterCard Classic kan je zo instappen. Zo ben je verzekerd bij aankopen. Mocht je aankoop verloren raken, diefstal of beschadigd raken, dan ben je hiervoor 180 dagen voor verzekerd.

Met de MasterCard Classic heb je automatisch ook een reisverzekering, wanneer je je reis boekt met je MasterCard Classic. Zo ben je overal ter wereld verzekerd tegen kosten door vertraging, babagevertraging, ben je verzekerd bij reisongevallen en heb je overal ter wereld hulpverlening

Ook spaar je bij MasterCard Classic voor Air Miles. Jouw Mastercard kan je koppelen aan een Air Miles kaart en je kunt direct beginnen met sparen. Echter spaar je alleen Air Miles wanneer je in het buitenland betaald met je MasterCard Classic.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een MasterCard Classic creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage €29,95 per jaar
Bestedingslimiet €5.000,- p/m
Minimum inkomen €13.800,-
Wisselkoersopslag 2.00%
Type kaart Credit
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Nee
Welkomstbonus Nee
BKR-toetsing Ja

Verzekeringen

Aankoopverzekering 180 dagen
Fraudeverzekering Ja
Reisverzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Bagageverzekering Ja
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een MasterCard Classic

De MasterCard Classic is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard Classic creditcard op rijtje gezet.

  • Aankoopverzekering
  • Aanvullende reisverzekering
  • Rente bij positieve spaarsaldo 
  • Air Miles sparen in het buitenland
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de MasterCard Classic creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
MasterCard Classic
bunq Travel Card
Revolut Standaard
Revolut Premium
Revolut Metal
MasterCard Gold
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
de Bijenkorf Card
MasterCard Gold
Revolut Premium
Revolut Standaard
bunq Metal Card
bunq Travel Card
MasterCard Classic
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een MasterCard Classic creditcard. Op CardMapr staan 11.032 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over MasterCard Classic

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de MasterCard Classic creditcard.