MasterCard Classic

MasterCard Classic

De MasterCard Classic is één van de 10 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Credit kaart heeft een jaarlijkse bijdrage van €20,- per jaar.

Lees onze ervaring met de MasterCard Classic en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

MasterCard Classic

Over MasterCard Classic

Netwerk

MasterCard

Type kaart

Credit

Jaarlijkse bijdrage

€20,- per jaar

Bestedingslimiet

€5.000,- p/m

Minimum inkomen

€13.800,-

Aankoopverzekering

180 dagen
Vraag deze kaart aan

Veegestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een MasterCard Classic creditcard. Gebruik CardMapr bij het vinden van creditcard locaties in jouw stad!

Supermarkt 654 locaties

Supermarkten

Verse groente, brood of vlees. Vanaf vandaag doe je hier je (dagelijkse) boodschappen. Wat eten we morgen?

Opticien 596 locaties

Opticiens

Voor een nieuwe bril of contactlenzen bij hier aan het juiste adres. Vanaf vandaag zie je weer haarscherp!

Warenhuis 374 locaties

Warenhuizen

Een uitgebreid assortiment van producten uit verschillende branches in de non-foodsector en een levensmiddelenafdeling, verkrijgbaar door middel van zelfkeuze of zelfbediening, in combinatie met goede serviceverlening.

Verzorging 357 locaties

Winkels

Persoonlijke verzorging is belangrijk. Denk aan handel en nagels, mondhygiëne, haarverzorging, make-up, voeten schoeisel en kleding.

Mode 215 locaties

Modewinkels

Shop till you drop. Scoor je nieuwe outfit bij deze winkels.

Bouwmarkt 154 locaties

Bouwmarkten

Eindelijk gaan jullie beginnen aan dat tuinhuis, of jullie eerste kinderkamer schilderen. Deze locaties hebben alles voor jou/jullie projecten.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de MasterCard Classic creditcard zijn er nog 10 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.