Loetje map

Loetje

8 · 809 recensies

Stationsweg 2, Leeuwarden

Gesloten

Loetje
Loetje Loetje
Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje
Bekijk meer
Loetje

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Leeuwarden eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Stationsweg 2 in het gebied 'Stationskwartier' in Leeuwarden ligt Loetje. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 809 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 98 locaties in Leeuwarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationskwartier hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Leeuwarden (Stationskwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje
Loetje Breda
Loetje Leiden
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Delft
Loetje Eindhoven
Loetje
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje
Loetje Eindhoven
Loetje Almere Noorderplassen
Loetje
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Overveen
Loetje Breda
Loetje Den Haag Binckhorst
Loetje Reeuwijk
City Guide

Wat te doen in Leeuwarden

Leeuwarden is een stad vol charme. Hier kan je ronddwalen en de vele monumenten bekijken, genieten van de historie en/of van een biertje genieten in een van haar leuke speciaalbier café's.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leeuwarden. Meer van dit lees je in onze Leeuwarden City Guide.