Gratis Business American Express Companion creditcard aanvragen voor bestaande AMEX kaarthouders

Bjorn

7 april 2022

Bjorn Gratis Business American Express Companion creditcard aanvragen voor bestaande AMEX kaarthouders

American Express komt met de Business Companion Card, een zakelijke creditcard die gratis aan te vragen is voor AMEX (Flying Blue) Platinum en Centurion kaarthouders. Uitgaven scheiden zonder extra kosten.


Ben je opzoek naar een zakelijke creditcard van American Express, dan kom je al snel uit bij de Business Cards of Corporate Cards. Deze creditcards zijn bedoelt voor zakelijke uitgaven met de voordelen die je van de consumentenkaarten gewend bent. 

American Express komt met een nieuwe kaart genaamd de Business Companion Card. Deze kaart is handig voor kaarthouders die zowel zakelijke als privé uitgaven deden met een consumentenkaart. Met de nieuwe Business Companion Card kun je kosteloos deze uitgaven scheiden en spaar je ook nog eens 1,5 Membership Rewards points per uitgegeven euro. 

Business Companion Card

De nieuwe Business Companion Card is in feite de bestaande American Express Business Gold Card. Met het verschil dat de Companion Card gratis aan te vragen is voor Flying Blue Platinum, Platinum Metal en Centurion kaarthouders. Mocht je één van deze kaarten hebben, dan kun je kosteloos deze creditcard aanvragen.  

Normaliter betaal je voor de Business Gold Card een jaarlijkse bijdrage van €225, maar deze is nu gratis zolang je de genoemde consumentenkaart hebt. 

Voordelen

AMEX creditcards worden vooral gebruikt voor het Membership Rewards of Flying Blue spaarprogramma. Voor elke uitgegeven euro met een AMEX kaart ontvang je punten of miles. Zo ook bij deze zakelijke creditcard. Elke uitgegeven euro wordt beloond met 1,5 Membership Reward punt

Daarnaast zijn betalingen tot 50 dagen uit te stellen en zijn je aankopen 180 dagen verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Een reisongevallen, reisongemakken, doorlopende reis- en annuleringsverzekering zit ook standaard in deze kaart inbegrepen.

Gratis creditcard aanvragen

De AMEX Business Companion Card is alleen gratis aan te vragen door kaarthouders van een American Express Flying Blue Platinum Card, American Express Platinum Metal Card en American Express Centurion. Heb je één van deze kaarten niet, dan kun je de Business Gold  Card aanvragen, maar betaal je wel jaarlijks de kaartbijdrage. 

De American Express Business Companion Card is aan te vragen via deze link.