Ontdek de nieuwe verhoogde aanmeldbonus voor American Express creditcards in 2024

Bjorn

3 april 2024

Bjorn Ontdek de nieuwe verhoogde aanmeldbonus voor American Express creditcards in 2024

Ontvang tijdelijk tot 48.000 punten of 36.000 Flying Blue miles bij het aanvragen van een American Express creditcard. Genoeg punten voor je eerste Business Class vliegticket naar Amerika!


De allereerste American Express aanmeldbonus van 2024 is een feit! Met deze bonus ontvang je tijdelijk bij het aanvragen van een American Express creditcard een mooie bonus in de vorm van Membership Rewards punten of Flying Blue miles. Je kunt tot en met 30 april 2024 gebruik maken van deze aanbieding.

American Express kiest er weer voor om alleen de hoogste kaarten van zowel de standaard (classic) als de Flying Blue serie te promoten met deze actie. Dit houdt in dat alleen The Platinum Card, The Gold Card, Flying Blue Platinum Card en de Flying Blue Gold Card meedoen.

American Express - Classic

Met de klassieke American Express kaarten spaar je tot 1,5 Membership Rewards per uitgegeven euro. Je punten kun je gebruiken voor vliegtickets, hotelovernachtingen of kortingen op je uitgaven. In tegenstelling tot de Flying Blue kaarten, heb je met AMEX punten iets meer vrijheid om ze te besteden bij aangesloten partners. 

Je ontvangt de Membership Rewards (AMEX punten) na een minimale besteding. Bij de Platinum Card is dit € 4.000,- in de eerste 3 maanden, en bij de Gold Card is dit € 2.500,- in de eerste 3 maanden. 

Alle uitgaven inclusief online (PayPal) betalingen tellen mee. Op de locatiepagina van onze website vind je ruim 7.000 fysieke locaties in Nederland waar je kunt betalen met een American Express creditcard. Bijvoorbeeld ALDI, Jumbo, Kruidvat, HEMA en Mediamarkt

The Platinum Card

Bij het aanvragen van een American Express: The Platinum Card ontvang je tijdelijk 48.000 Membership Rewards punten. Dit was eerder 12.000 AMEX punten voor het aanvragen van een kaart.

Met de AMEX Platinum Metal Card ontvang je elk jaar € 300,- aan dineertegoed, uitgebreide verzekeringen en onbeperkt toegang tot meer dan 1.300 luchthaven lounges, waaronder Schiphol Privium. Voor elke uitgegeven euro met deze creditcard ontvang je 1 punt. 

The Gold Card

Bij het aanvragen van een American Express: The Gold Card ontvang je tijdelijk 24.000 Membership Rewards punten. Dit was eerder 6.000 AMEX punten voor het aanvragen van een kaart.

Met de AMEX Gold Card ontvang je elk jaar € 100,- aan dineertegoed, uitgebreide verzekeringen, Amazon Prime en 4x per jaar toegang tot meer dan 1.300 luchthaven lounges. Voor elke uitgegeven euro met deze creditcard ontvang je 1 punt.

American Express Platinum kaarten
De twee Platinum Cards van American Express
American Express Gold kaarten
De twee Gold Cards van American Express

American Express - Flying Blue

Reis je graag of vaak met KLM, Air France of Transavia? De Flying Blue kaarten van American Express zijn dan een mooie keuze. Naast dat je tot 1.5 Flying Blue mile per uitgegeven euro spaart, kun je vliegtickets die geboekt zijn bij KLM en Air France ook nog eens kosteloos in 3 termijnen betalen.

Je ontvangt de Flying Blue miles na een minimale besteding. Bij de Platinum Card is dit € 4.000,- in de eerste 3 maanden, en bij de Gold Card is dit € 2.500,- in de eerste 3 maanden. 

Op onze website vind je een uitgebreide lijst met locaties waar je kunt betalen met een American Express creditcard.

Flying Blue Platinum Card

Bij het aanvragen van een American Express Flying Blue Platinum Card ontvang je tijdelijk 36.000 Flying Blue miles. Dit was eerder 12.000 punten voor het aanvragen een creditcard. 

Met de Flying Blue Platinum Card ontvang je jaarlijks 60 Experience Points die je helpen bij een hogere status bij o.a. KLM. De kaart heeft meerdere uitgebreide verzekeringen, waaronder een autohuurverzekering

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro met de Platinum Card 1.5 Flying Blue miles.

Flying Blue Gold Card

Bij het aanvragen van een American Express Flying Blue Gold Card ontvang je tijdelijk 18.000 Flying Blue miles. Dit was eerder 6.000 punten voor het aanvragen een creditcard. 

Met de Flying Blue Gold Card ontvang je jaarlijks 30 Experience Points die je helpen bij een hogere status bij o.a. KLM en Air France. De kaart heeft meerdere uitgebreide verzekeringen.

Je ontvangt voor elke uitgegeven euro met de Gold Card 1 Flying Blue mile.

Wat kan ik doen met American Express punten of Flying Blue miles?

Hieronder onze populaire artikelen om je op weg te helpen om het meeste uit je AMEX punten of Flying Blue miles te halen.

  1. Hoe besteed je Flying Blue miles?
  2. Wat is de waarde van Flying Blue miles?
  3. Wat is de waarde van AMEX Membership Rewards?

Ben je van plan om je punten of Flying Blue miles te gebruiken voor KLM-vliegtickets? Houd dan maandelijks de Flying Blue Promo Rewards in de gaten. Dit zijn maandelijkse vliegticket aanbiedingen die je kunt boeken met punten. 

In het onderstaande tabel zie je Promo Rewards van april 2024. Zo zie je bijvoorbeeld dat je met het aanvragen van een Flying Blue Gold Card of een Flying Blue Platinum Card genoeg miles ontvangt voor een gratis vliegticket naar Amerika of Canada

Maandelijks alle aanbiedingen in je mailbox

We sturen onze lezers maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste Promo Rewards van de maand. Je kunt je gratis aanmelden via de mail of WhatsApp