ANWB Visa Classic Card

ANWB Visa Classic Card

De ANWB Visa Classic Card is een ideale creditcard voor vakantie. Met de ANWB creditcard ontvang je tot 5 cent korting per liter benzine. Deze creditcard krijg je als lid van de ANWB voor 16 euro per jaar.

Lees onze review en ervaring met de ANWB Visa Classic Card en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

ANWB Visa Classic Card

Over ANWB Visa Classic Card

De kaart is erg handig als aanvulling op bestaande ANWB-hulp en/of je anwb lidmaatschap. In combinatie met de lage jaarlijkse kosten, is dit een erg aantrekkelijke creditcard.

Wereldwijd geaccepteerd

Met deze Visa kaart kan je overal ter wereld op reis mee betalen.

Aankopen zekerheid

Vrijwel iedere aankoop die je doet met deze creditcard, ben je automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dit zorgt ervoor dat wanneer je aankoop niet geleverd word of onjuist is, je bijna altijd geld terug krijgt.

Je kan gemakkelijk inzicht krijgen van je uitgaven via de Creditcard App en Mijn Card Online.

Netwerk

Visa

Type creditcard

Credit

Jaarlijkse kosten

€16,- per jaar

Bestedingslimiet

€5.000,- p/m

Minimum inkomen

€13.800,-

Aankoopverzekering

180 dagen

Tanken met korting

Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze ANWB Visa Classic Card creditcard

De ANWB Visa Classic Card is één van de 9 populairste creditcards uit het Visa-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Visa creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Tot 5 cent korting bij tanken
  • Mogelijke rente

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de ANWB Visa Classic Card creditcard. Heb je deze Visa zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Overnachting 805 locaties
Mode 611 locaties
Restaurant 610 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een Visa creditcard?

Met een Visa creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een ANWB Visa Classic Card creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw Visa.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk Visa creditcards

Naast de ANWB Visa Classic Card creditcard zijn er nog 9 andere Visa creditcards. Vergelijk Visa creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Visa.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over ANWB Visa Classic Card

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de ANWB Visa Classic Card creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

ANWB Visa Classic Card creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een ANWB Visa Classic Card aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

ANWB Visa Classic Card

ANWB Visa Classic Card

€16,- per jaar

Tanken met korting

Bij deze merken betaal je met een creditcard