De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card

De De Bijenkorf Card is één van de 14 MasterCard creditcards die we op CardMapr vergelijken. Deze Credit kaart heeft een jaarlijkse bijdrage van €20,- per jaar.

Lees onze review en ervaring met de De Bijenkorf Card en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

De Bijenkorf Card

Over De Bijenkorf Card

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Credit

Jaarlijkse kosten

€20,- per jaar

Bestedingslimiet

€2.500,- p/m

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

180 dagen
Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze De Bijenkorf Card creditcard

De De Bijenkorf Card is één van de 14 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • 1 Punt per € 1,- bij bestedingen binnen de Bijenkorf
  • Buiten de Bijenkorf ontvangt u 1 Punt per € 5,-
  • Aankoopverzekering
  • Rente bij positieve spaarsaldo 

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de De Bijenkorf Card creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Overnachting 805 locaties
Mode 611 locaties
Restaurant 610 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een De Bijenkorf Card creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de De Bijenkorf Card creditcard zijn er nog 14 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over De Bijenkorf Card

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de De Bijenkorf Card creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

De Bijenkorf Card creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een De Bijenkorf Card aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card

€20,- per jaar

Bij deze merken betaal je met een creditcard