ICS GO Card

ICS GO Card

De ICS GO Card is een gloed nieuwe Visa kaart. Deze kaart is goedkoop om in te stappen en kennis te maken met Visa. 

Lees onze review en ervaring met de ICS GO Card en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

ICS GO Card

Over ICS GO Card

De ICS GO Card is wereldwijd geaccepteerd en is dan ook erg handig voor vakantie, maar ook voor online betalingen, waarbij je alleen met een creditcard kan betalen. Voor een ICS GO Card heb je geen inkomenseis in te vullen en wort er geen BKR-toetsing gedaan. Zo hoef je alleen meer een kleur te kiezen en hem aan te vragen!

Kosten 

Door de eenmalige Cardbijdrage zit je direct goed voor drie jaar. Deze bedraagt 65 euro, wat in de maand nog geen 22 euro is. Zo hoef je niet jaarlijks na te denken of je nog de creditcard moet betalen of niet. De kaart wordt na 3 jaar automatisch niet verlengt. Zo zit je niet direct weer aan een drie jarig verbintenis. 

Geld storten op je creditcard

Aangezien deze creditcard een prepaid creditcard is, zal je eerst geld op de kaart moeten zetten. Je kan in de app geld overmaken via iDEAL of je storting over maken.  Mocht je het geld overboeken, houdt dan rekening dat het met 2 tot 3 werkdagen pas op je rekening kan staan.

Aankoopverzekering

Mocht je met je ICS GO Card iets kopen, dan ben je maximaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Deze kosten worden dan vergoedt. 

Aflevergarantie

Iedereen heeft het wel eens gehad; je pakketje is kwijt geraakt. Met de aflevergarantie van ICS GO Card, draait ICS de betaling terug en hoef je niks te betalen. Met de ICS GO Card zal je dus nooit zelf voor iets opdraaien wanneer er iets met je pakketje gebeurd.

Netwerk

Visa

Type creditcard

Debit / Prepaid

Jaarlijkse kosten

€22,- per jaar

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

180 dagen
Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze ICS GO Card creditcard

De ICS GO Card is één van de 10 populairste creditcards uit het Visa-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Visa creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • 180 dagen aankoopverzekering
  • Goedkoop aanschaffen
  • Nooit een negatief saldo
  • Wereldwijd geaccepteerd

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de ICS GO Card creditcard. Heb je deze Visa zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Overnachting 833 locaties
Restaurant 780 locaties
Mode 643 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een Visa creditcard?

Met een Visa creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een ICS GO Card creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw Visa.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk Visa creditcards

Naast de ICS GO Card creditcard zijn er nog 10 andere Visa creditcards. Vergelijk Visa creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Visa.

Alle creditcards vergelijken

ICS GO Card creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een ICS GO Card aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

ICS GO Card

ICS GO Card

€22,- per jaar

Bij deze merken betaal je met een creditcard