Revolut Metal

6 · 0 reviews

Mastercard

De Revolut Metal kaart is de hoogste kaart die je bij Revolut kan halen. Met deze kaart profiteer je van alle voordelen die Revolut biedt. Zoals de naam al zegt, is deze kaart dan ook van metaal en voelt premium.

  • Geen wisselkoersopslag
  • Metalen kaart
  • Meerdere verzekeringen
Revolut Metal

Over deze kaart

Revolut Metal is een stapje hoger dan het Revolut Standaard , Revolut Plus en Revolut Premium. Hierdoor heb je hogere limieten, heb je toegang tot junior-rekening en toegang tot luchthavenlounges. Ook is Revolut Metal uniek om zijn cashback regeling en metalen kaart.

Cashback

Met de cashback regeling voor de Revolut Metal kaart, krijg je tot 1% cashback. Wanneer je betaal met je Revolut Metal kaart dan krijg je 1% terug bij je betaling. Dit wordt in 30 valuta's ondersteund en zelfs Bitcoin, Litecoin en Ether.  

Metalen kaart

Geniet van een premium gevoel bij betalen. De Revolut Metal is namelijk van metaal gemaakt. Hierdoor betaal je in style en zal hij minder snel kapot gaan. 

Reisverzekering

Heb je een vlucht geboekt met een Revolut Metal kaart, dan ben je wereldwijd verzekerd voor medische en tandheelkundige noodbehandelingen. Mocht je pech hebben en gevlucht vertraagt en/of bagage is vertraagt, dan krijg je een vergoeding rechtstreeks op je Revolut-rekening gestort.

Aankoopverzekering

Betaal je online met een Revolut Metal kaart, dan zijn je aankopen 365 dagen verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Revolut verzekerd je tot maximaal €10.000. Mocht je telefoonscherm een barst hebben, dan ben je met een Revolut Metal kaart daarvoor gedekt. 

LoungeKey-pas

Met LoungeKey-Pas, ook wel SmartDelay genoemd, krijg je bij meer dan een uur vertraging van je vlucht, kosteloos luchthavenloungepassen voor drie personen.

Ticket verzekering

Wanneer je op weg bent naar een evenement en je krijgt pech of plots ziek wordt, kun je je geld terug krijgen voor jouw ticket. Mocht er dus wat onverwachts gebeuren waardoor je een evenement niet kan bijwonen, vergoed Revolut maximaal €1.000.

Spaarrente

Revolut geeft je spaarrente. Je ontvangt € 139,91 per jaar als je € 35.000 in je Vault hebt. Zo zou je deRevolut Metal kaart al afbetaald kunnen hebben. Je kan flexibel het geld op je spaarrekening zetten en deze er weer gemakkelijk afhalen.

Onbeperkt geld opnamen

Met een Revolut Metal kaart kan je onbeperkt geld uitgeven, wisselen en overschrijven tegen een wisselkoers. Zo kan je elke maand € 800 opnemen bij een geldautomaat. Dit is tegen een 2% toeslag om de kosten van Revolut te dekken.

Refund

Betaal je met een Revolut Metal kaart en de winkel wil je aankoop niet retour nemen? Dan krijg je van Revolut je geld terug. Dit geld voor artikelen tussen de € 50 en € 300. Dit kan je binnen 90 dagen doen. 

Revolut Junior

Krijg inzicht in je kinderen hun uitgaves en leer ze verstandig omgaan met geld. Bij een Revolut Metal kaart krijg je toegang tot je kind zijn/haar rekening.

Dit moet je weten

Specificaties

Wil je een Revolut Metal creditcard aanvragen? Bekijk alle specificaties en kom erachter of Mastercard kaart bij je past.

Kenmerken

Jaarlijkse bijdrage €167,88 per jaar
Bestedingslimiet Persoonlijk
Minimum inkomen Onbekend
Wisselkoersopslag Onbekend
Type kaart Debit / Prepaid
Creditcardmaatschappij Mastercard logo Mastercard
Spaarsysteem Nee
Welkomstbonus Nee
BKR-toetsing Nee

Verzekeringen

Aankoopverzekering 365 dagen
Fraudeverzekering Nee
Reisverzekering Ja
Annuleringsverzekering Nee
Vluchtvertragingsverzekering Ja
Bagageverzekering Ja
Autohuurverzekering Nee
FAQ

Veelgestelde vragen

Voordelen

Voordelen van een Revolut Metal

De Revolut Metal is één van de 16 populairste creditcards uit het Mastercard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Revolut Metal creditcard op rijtje gezet.

  • Metalen kaart
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Snel betalen met Apple Pay
  • Internationale reisverzekering
  • LoungeKey-pas
  • 1% cashback op elke transactie
Mastercard logo

Vergelijk Mastercard creditcards

Naast de Revolut Metal creditcard zijn er nog 16 andere Mastercard kaarten. Vergelijk Mastercard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Mastercard.

Alle creditcards vergelijken
MasterCard Classic
bunq Travel Card
bunq Metal Card
Revolut Premium
Revolut Metal
MasterCard Gold
Mastercard Black
de Bijenkorf Card
de Bijenkorf Card
Mastercard Black
MasterCard Gold
Revolut Metal
Revolut Premium
bunq Metal Card
bunq Travel Card
N26 creditcard - Standard
Ontdekken

Waar kan ik betalen met een Mastercard creditcard?

Met een Mastercard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Metal creditcard. Op CardMapr staan 11.041 locaties waar je kunt betalen met een Mastercard.

Bekijk alle Mastercard locaties

We schreven over Revolut Metal

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 4 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Metal creditcard.