Revolut Premium

Revolut Premium

Met een Revolut Premium kaart geniet je van alle voordelen die Revolut te bieden heeft. Dit is de meest gekozen Revolut kaart en heeft de beste voordelen.

Lees onze review en ervaring met de Revolut Premium en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

Revolut Premium

Over Revolut Premium

Revolut Premium is een stapje hoger dan het Revolut Standaard en het Revolut Plus abonnement. Hierdoor heb je hogere limieten, heb je toegang tot junior-rekening en toegang tot luchthavenlounges. Voor de Revolut Premium kaart betaal je € 7,99 per maand.

Reisverzekering

Heb je een vlucht geboekt met een Revolut Premium kaart, dan ben je wereldwijd verzekerd voor medische en tandheelkundige noodbehandelingen. Mocht je pech hebben en gevlucht vertraagt en/of bagage is vertraagt, dan krijg je een vergoeding rechtstreeks op je Revolut-rekening gestort.

Aankoopverzekering

Betaal je online met een Revolut Premium kaart, dan zijn je aankopen 365 dagen verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Revolut verzekerd je tot maximaal €2.500. Mocht je telefoonscherm een barst hebben, dan ben je met een Revolut Premium kaart daarvoor gedekt. 

LoungeKey-pas

Met LoungeKey-Pas, ook wel SmartDelay genoemd, krijg je bij meer dan een uur vertraging van je vlucht, kosteloos luchthavenloungepassen voor twee personen.

Ticket verzekering

Wanneer je op weg bent naar een evenement en je krijgt pech of plots ziek wordt, kun je je geld terug krijgen voor jouw ticket. Mocht er dus wat onverwachts gebeuren waardoor je een evenement niet kan bijwonen, vergoed Revolut maximaal €1.000.

Spaarrente

Revolut geeft je spaarrente. Je ontvangt € 87,44 per jaar als je €21.000 in je Vault hebt. Zo zou je de Revolut Premium kaart al afbetaald kunnen hebben. Je kan flexibel het geld op je spaarrekening zetten en deze er weer gemakkelijk afhalen.

Onbeperkt geld opnamen

Met een Revolut Premium kaart kan je onbeperkt geld uitgeven, wisselen en overschrijven tegen een wisselkoers. Zo kan je elke maand € 400 opnemen bij een geldautomaat. Dit is tegen een 2% toeslag om de kosten van Revolut te dekken.

Refund

Betaal je met een Revolut Premium kaart en de winkel wil je aankoop niet retour nemen? Dan krijg je van Revolut je geld terug. Dit geld voor artikelen tussen de € 50 en € 300. Dit kan je binnen 90 dagen doen. 

Revolut Junior

Krijg inzicht in je kinderen hun uitgaves en leer ze verstandig omgaan met geld. Bij een Revolut Premium kaart krijg je toegang tot je kind zijn/haar rekening.

Niet inbegrepen voordelen

  • ❌ Metalen kaart
  • ❌ cashback

Voor deze voordelen zal je een Revolut Metal kaart moeten aanvragen.

Netwerk

MasterCard

Type creditcard

Debit / Prepaid

Jaarlijkse kosten

€95,88 per jaar

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Minimum inkomen

Onbekend

Aankoopverzekering

365 dagen
Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze Revolut Premium creditcard

De Revolut Premium is één van de 15 populairste creditcards uit het MasterCard-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze MasterCard creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Prepaid creditcard
  • Geen wisselkoersopslag
  • Gratis verzending via CardMapr
  • Snel betalen met Apple Pay
  • Internationale reisverzekering
  • LoungeKey-pas
  • Revolut Junior
  • Aankoopverzekering

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Creditcards met ondersteuning voor Apple Pay kunnen toegevoegd worden aan een iPhone, iPad en Apple Watch. Doormiddel van de ingebouwde NFC module is het mogelijk om te betalen met je telefoon i.p.v. je fysieke creditcard.

Je portemonnee kun je opbergen en vanaf heden veilig betalen met je iPhone.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

In Nederland kennen we drie creditcardnetwerken, namelijk American Express, MasterCard en VISA. De meeste banken in Europa geven een creditcard uit in samenwerking met MasterCard of VISA.

American Express (AMEX), MasterCard en VISA zijn dus bedrijven die creditcards maken. 

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Wil je een (grote) aankoop doen met je creditcards zoals het huren van een autoeen hotel boeken of brandstof tanken? Grote kans dat je een bedrag als "Gereserveerd" op je creditcard overzicht ziet staan. Geen paniek, dit bedrag verdwijnt naar enkele dagen!

Waarom een creditcard reservering?

Bij de meeste creditcards doet jouw creditcardmaatschappij een vooruitbetaling. Afhankelijk van je bestedingslimiet betekent dit dat je voor duizenden euro's kunt uitgeven en dat je creditcardmaatschappij dit tijdelijk voorschiet. Jij hoeft namelijk pas aan het einde van de maand te betaling.

Een reservering op je creditcard wordt vaak gedaan door de verkoper om te controleren of het bedrag beschikbaar is op de kaart. De verkoper wil graag verzekerd zijn een betaling en controleert dit doormiddel van een pre-autorisatie. 

Wanneer verdwijnt het gereserveerde bedrag van mijn creditcard?

Een reservering dekt in de meeste gevallen het totaalbedrag van je aankoop, en zal daarom automatisch verrekend worden. Is je aankoop duurder of goedkoper dan het bedrag van de reservering? De reservering wordt dan geannuleerd en de uiteindelijke kosten afgeschreven. 

Vaak zie je bij het huren van een auto in het buitenland dat er een reservering wordt gedaan van soms 2x de prijs van de auto. Mocht er onverwachts kosten zijn zoals schade of diefstal, dan is de verhuurder verzekerd dat deze kosten afgeschreven kunnen worden.

Bijgewerkt op: 21 September 2021

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de Revolut Premium creditcard. Heb je deze MasterCard zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Erg toegankelijk! Ik kan gemakkelijk mijn kinderen hun rekening in de gaten houden.

Lees verder

4/5

Overnachting 831 locaties
Restaurant 778 locaties
Mode 632 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een MasterCard creditcard?

Met een MasterCard creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Revolut Premium creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw MasterCard.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk MasterCard creditcards

Naast de Revolut Premium creditcard zijn er nog 15 andere MasterCard creditcards. Vergelijk MasterCard creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze MasterCard.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over Revolut Premium

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 3 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Revolut Premium creditcard.

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming Tips & Tricks

Dit is waarom klanten laten betalen met een creditcard goed is voor je onderneming

Veel ondernemers hebben het idee dat het accepteren van creditcards in hun onderneming extreem duur en overbodig is. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn om creditcards te accepteren binnen je onderneming.

Elektrische scooter huren met een creditcard bij GO Sharing (review) Reviews

Elektrische scooter huren met een creditcard bij GO Sharing (review)

Je hebt ze vast al gezien in grote steden; de groene deelscooters van GO Sharing. Wij leggen in onze review uit wat GO Sharing is en wat onze bevindingen zijn.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Revolut Premium creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een Revolut Premium aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

Revolut Premium

Revolut Premium

€95,88 per jaar

Bij deze merken betaal je met een creditcard