Visa World Card

Visa World Card

De Visa World Card is perfect voor persoonlijk gebruik.

Lees onze review en ervaring met de Visa World Card en ontdek alle voordelen van deze creditcard.

Visa World Card

Over Visa World Card

Wereldwijd te gebruiken
Een Visa card is een van de meest gebruikte creditcards. Hierdoor accepteren veel hotels, restaurants en zelfs tolpoortjes, Visa. Deze kaart is dan ook wereldwijd te gebruiken.

Aankoop verzekering
Als je met de Visa World Card online, maar ook offline een aankoop doet, ben je verzekerd. Hierdoor ben je 180 dagen verzekerd.

Aflever garantie
Deze garantie zorgt ervoor dat mocht het desbetreffende bedrijf van je aankoop, failliet gaan, je verzekerd bent. Dit is extra veilig door de 24/7 Fraudepreventie van ICS.

Aantrekkelijke spaarrente
Bij een positief saldo van 500,- euro of meer, krijg je een rente percentage van 0,01%. Dit word maandelijks direct erbij gevoegd.

Netwerk

Visa

Type creditcard

Credit

Jaarlijkse kosten

€36,50 per jaar

Bestedingslimiet

€5.000,- p/m

Minimum inkomen

€1.150,-

Aankoopverzekering

180 dagen

Eerste jaar gratis

Deze creditcard aanvragen

Voordelen van deze Visa World Card creditcard

De Visa World Card is één van de 9 populairste creditcards uit het Visa-netwerk. Dit houdt in dat je wereldwijd kunt betalen met deze creditcard.

We hebben alle voordelen van deze Visa creditcard hieronder op een rijtje gezet.

  • Wereldwijd te gebruiken
  • Aankoop verzekering
  • Aflever garantie
  • Aantrekkelijke spaarrente

Veelgestelde vragen

Wat houden de termen aankoopverzekeringen, prepaid creditcards en spaarprogramma's nou precies in? Deze veelgestelde vragen hebben we beantwoord in onze FAQ.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bij een creditcard met een persoonlijk bestedingslimiet wordt er geen vast bestedingslimiet ingesteld. Er wordt gekeken naar uw profiel, inkomen en uitgavenpatroon. Dit betekent dat uw persoonlijke bestedingslimiet maandelijks kan veranderen aan de hand van uw uitgavenpatroon.

In Nederland hebben alleen de kaarten van American Express (waaronder de Flying Blue kaarten) een persoonlijk bestedingslimiet

Voor creditcards bestaan er twee type kaarten, debit cards en credit card. Bij debit cards stort je eerst geld op de kaart om er vervolgens mee te kunnen betalen. Bij een credit card kun je gelijk al betalen en ontvang je aan het einde van de maand de rekening.

Het voordeel van een credit card is dat je bewuster bent van het geld dat je hebt, zonder risico om in de schulden te komen. Aan het einde van de maand kom je niet voor verrassingen te staan.

Reviews

Bekijk reviews en ervaringen over de Visa World Card creditcard. Heb je deze Visa zelf ook in gebruik? Schrijf een review voor anderen.

Hoe veel sterren geef je deze creditcard?

Er zijn nog geen reacties. Schrijf de eerste!

Overnachting 805 locaties
Restaurant 639 locaties
Mode 611 locaties
Woonwinkel 539 locaties

Waar kan ik betalen met een Visa creditcard?

Met een Visa creditcard wil je overal veilig kunnen betalen. Bij de meeste creditcards zit een aankoopverzekering, reisverzekering of een spaarprogramma. De enige voorwaarden die creditcardmaatschappijen stellen is dat je deze aankoop met je card doet.

Wij helpen je bij het vinden van locaties waar je kunt betalen met een Visa World Card creditcard. Met CardMapr vind je locaties waar je kunt betalen met jouw Visa.

Je kunt natuurlijk altijd creditcard vergelijken voor de beste voordelen op basis van je wensen en uitgaven.

Vergelijk Visa creditcards

Naast de Visa World Card creditcard zijn er nog 9 andere Visa creditcards. Vergelijk Visa creditcards en ontdek welke kaart bij je past.

Verzekeringen, spaarprogramma's en bestedingslimieten zijn vaak onderdeel van de meeste creditcards. Reis je vaak? Dan is een creditcard met een ingebouwde reisverzekering interessant. Wil je enkel online aankopen doen? Dan is een prepaid creditcard interessant.

Kortom: voor elke doelgroep is een creditcard. Met ons overzicht vergelijk je makkelijk creditcards zoals deze Visa.

Alle creditcards vergelijken

Artikelen over Visa World Card

Wekelijks schrijven we artikelen over creditcards, locaties, reviews en spaarprogramma's. We hebben 1 artikelen geschreven die relevant zijn voor de Visa World Card creditcard.

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis Creditcards

Auto huren met een creditcard in het buitenland? Hier zijn handige tips voor je reis

Plannen voor een mooie roadtrip door Europa of Amerika met een gehuurde auto? Hier zijn tips als je een auto of camper gaat huren met een creditcard in het buitenland.

Visa World Card creditcard aanvragen

Via de onderstaande knop kun je direct een Visa World Card aanvragen. Vaak ontvang je via CardMapr extra kortingen of bonussen.

Visa World Card

Visa World Card

€36,50 per jaar

Eerste jaar gratis

Bij deze merken betaal je met een creditcard