De beste Untappd locaties waar je met een creditcard kan betalen.

Daniël

13 oktober 2021

Daniël De beste Untappd locaties waar je met een creditcard kan betalen.

Je speciaalbier afrekenen met een creditcard? In Nederland is het nog niet vanzelf sprekend dat je kan betalen met een creditcard. Daarom hebben wij de beste Untappd locaties, waar je met een creditcard kan betalen, op een rij gezet.


Speciaalbier begint steeds meer te groeien in Nederland. Ook zijn er steeds meer brouwerijen in Nederland die speciaalbier brouwen. Bij de volgende speciaalbier cafe's kan je terecht met je Mastercard, Visa of American Express kaart. 

Biercafé De Vliegende Hollander

Plein 1940 5

Middelburg

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

Biercafé De Vliegende Hollander

Een van de hotspots voor bierdrinkers in Middelburg,  is Biercafé De Vliegende Hollander. Met 20 taps en een uitgebreid assortiment aan fles en blik, kan hier elke speciaalbier drinker goed uit de voeten. Bij Biercafé De Vliegende Hollander hebben ze zelfs een aparte koelkast voor BeerGeeks leden. Maandelijks worden hier 270 bieren ingecheckt! Naast lekkere bieren hebben ze bij Biercafé De Vliegende Hollander een uitgebreide menukaart, om de honger te stillen. Eet een lekkere burger of laat je verassen door hun stoofpotje, die op recept is van de oma van de eigenaar!

Bij Biercafé De Vliegende Hollander kan je terecht met een Mastercard of Visa kaart.

Het Lagerhuys

Rokin 84

Amsterdam

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

Het Lagerhuys

Bij Het Lagerhuys kan je terecht voor een taplijst van 51 bieren! Het is dan ook niet gek dat zij maandelijks 400 checkins hebben op Untappd. Ook kan je bij Het Lagerhuys proeven en eten. Zo doet de keuken een shared dining menu opstellen die past bij de bieren op tap! Liever een burger willen eten? Dat kan ook gewoon. Zo hebben ze lekkere bites of diner opties. Geniet dus bij het Lagerhuys van goed bier en lekker eten!

Bij Het Lagerhuys kan je terecht met een Mastercard of Visa kaart.

Belgisch Café de Pintelier

Kleine Kromme Elleboog 9

Groningen

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

Belgisch Café de Pintelier

Met een ruim assortiment van 123 bieren, kan een speciaal bier drinker goed terecht bij de Pintelier. Momenteel heeft de Pintelier 20 tapbieren, 74 vaste bieren op fles en 31 wisselden fles bieren. Ondanks dat er maar 160 maandelijkse checkins zijn, heeft Belgisch Café de Pintelier al ruim 37.000 checkins. Dit is ook niet gek, aangezien de Pintelier nog geen vijf minuten lopen is van de Rijksuniversiteit Groningen. Als je in Groningen studeert of simpel er een dag heen gaat, kan je dit café zeker niet missen.

Bij Belgisch Café de Pintelier kan je betalen met American Express, Mastercard en Visa.

100 Watt Brewery

Bleekweg 1

Eindhoven

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

100 Watt Brewery

100 Watt Brewery is een van de nog brouwende brouwerijen van Eindhoven. Zo hebben ze bij hun brouwerij het Café 100 Watt geopend. Hier kan je genieten van heerlijk eten en een ruim assortiment aan eigen bieren en gastbieren. Zo heeft 100 Watt, haar eigen blond bier genaamd 40 Watt, die een mooie 3.44 uit 5 scoort op Untappd.  Ook hebben ze een bier reeks met de naam Volt. Zoals de 110 Volt. Dit is een porter die een 3.42 uit 5 scoort. Het is ook niet zo gek dat ze bij 100 Watt meer dan vijf duizend maandelijkse checkins hebben. Het Café 100 Watt is mooi centraal gelegen in het centrum van Eindhoven

Bij 100 Watt Brewery / Café 100 Watt kan je betalen met American Express, Mastercard en Visa.

Speciaalbier Café De Markies

Groot Schavernek 19

Leeuwarden

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

Speciaalbier Café De Markies

Dit speciaalbier café is gelegen in het centrum van Leeuwarden. De Markies is dan ook op een steenworp afstand van Stadsschouwburg De Harmonie. Bij De Markies kan je terecht voor 12 taps aan bieren, waarvan 10 wisseltaps zijn. Zo geniet je altijd van een wisselend aanbod aan bieren op tap. Naast bieren op tap, hebben ze bij De Markies ook nog 200 bieren op fles! Keuze genoeg dus.

Bij Speciaalbier Café De Markies kan je betalen met American Express, Mastercard en Visa.

Jopenkerk Haarlem

Gedempte Voldersgracht 2

Haarlem

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

Jopenkerk Haarlem

Misschien wel de meest bekendste Nederlandse speciaalbier brouwerij. De Jopenkerk. Een van de Hotspots in Haarlem. Dit merk je alleen al aan de meer dan 1.200 maandelijkse checkins op Untappd. Hier geniet je van een van hun eigen gebrouwen speciaal bier, in een kerk, die omgebouwd is naar een brouwerij/proeflokaal. Met 18 taps en genoeg nog op fles is er genoeg keuze. Naast speciaalbier kan je hier ook goed terecht om lekker te eten

Bij Jopenkerk Haarlem kan je betalen met American Express, Mastercard en Visa.

De Kaapse Brouwers

Nico Koomanskade 1025

Rotterdam

Bar & Uitgaan
Bekijk locatie

De Kaapse Brouwers

Geniet van een heerlijk speciaalbier aan het water. Deze in Rotterdam gelegen brouwerij zit aan het water. De Kaapse Brouwers is een hippe brouwerij die hun bieren met "Kaapse" beginnen. Zo heb je de Kaapse Karel. Dit is een glutenvrij speciaalbier, die onder een session IPA valt. Op Untappd scoort dit bier 3.4 uit 5. Ben je meer van wat zwaardere bieren? Dan is misschien de Kaapse Gozer iets voor je. Dit is een Stout bier, die romig en vol is. Deze scoort een 3.7 uit 5. Onlangs hebben ze hun eigen restaurant geopend in het centrum, genaamd Kaapse Maria. Hier kan je midden in het centrum van Rotterdam genieten van de bieren van De Kaapse Brouwers.

Bij De Kaapse Brouwers kan je betalen met American Express, Mastercard en Visa.

Tip

Wil je nog meer leuke Untappd locaties zien?  Dat kan! Wij hebben alvast een lijst voor je gemaakt. Bekijk hier de lijst.

Welke locatie ontbreekt nog? Laat het ons in de reviews weten!